Hoogspanning of middenspanning

Zonne-energie

Middenspanning

ETI kan qua HS-installatiewerken het volledige ontwerp, plaatsing, installatie en aansluiting zorgeloos overnemen.  De Synergrid regelgeving behoort tot onze algemene kennis en we kunnen alle HS-installaties van 10kV  tot 36kV voor u uitwerken.

Laagspanning is tot en met 400V.  Alles hierboven is hoogspanning (middenspanning).

Onbeperkt qua afname- of installatievermogens.  In eigen beheer rusten we de cabines volledig uit, een prefab lokaal op maat en gewenste uitstraling kunnen we bijkomend zorgeloos plaatsen.  Ook HS-installaties niet verbonden aan Synergrid richtlijnen kunnen worden ontworpen, geplaatst en in dienst gesteld.

ETI is gespecialiseerd in het plaatsen van middenspanningscabines. (Zowel vrijstaande (prefab) als volwaardige cabines behoren tot de mogelijkheden.

Wij zorgen voor de indeling, het ontwerp,  de plaatsing en inbedrijfname ervan.Met de specifieke bedrijfsomstandigheden en de planning van de klant wordt er steeds rekening gehouden.

Uiteraard wordt er voor de nodige test certificaten, procedures en wettelijk noodzakelijke keuringen door onafhankelijke keuringsorganismen gezorgd.

 

Voor meer informatie: neem gerust contact met ons op.