Reiniging Hoogspannings-
cabines

Reiniging hoogspanningscabine

Waarom reinigen?

Het is van groot belang uw hoogspanningsinstallatie en de verschillende onderdelen van uw specifieke hoogspanningsopstelling te onderhouden. “U gaat toch ook periodiek met uw wagen voor onderhoud naar de garage.” Waarom zou U dat dan niet doen voor uw hoogspanningscabine? Een periodieke reiniging en onderhoud van uw hoogspanningscabine is zeker aan te raden. Hierdoor zal U de goede werking van uw cabine kunnen garanderen en problemen vermijden. Vaak worden deze periodieke onderhoudsbeurten vlak voor de verplichte jaarlijkse keuring ingepland zodat eventuele gebreken tijdig opgespoord kunnen worden en hierdoor opmerkingen of herkeuring vermeden kunnen worden. Eveneens zijn we als firma in staat een thermografisch onderzoek uit te voeren op de hoogspanningscabine en interne kabelverbindingen. Uit dit onderzoek kunnen vaak voorkomende problemen zoals overbelastingen, fase-onbalans tijdig gedetecteerd en verholpen worden.

Voor het jaarlijkse onderhoud en bijkomende onderzoeken kunnen we op maat voor elke klant een gepaste formule uitwerken. Van de gemaakte interventie wordt een verslag opgesteld en bijgehouden in ons archief. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen en kan u steeds opvragen wat er gebeurd is.

Onderhoud hoogspanningscabine bestaande uit:

  • Effectieve reiniging en verwijderen van vreemde stoffen in de cabine, vloer, cellen
  • Controle van de lampen in de cabine
  • Noodverlichtingstest
  • Controle kabelkelder
  • Visueel nazicht transformator, olieopvangkuip, temperatuurstatus, nazicht spanning en belasting
  • Controle en nazicht zichtbare onderbreking (Live test onderbreking in overleg)

Vraag hier uw onderhoud aan!

Bijkomende onderzoeken

Een thermografisch onderzoek is niet verplicht maar het is altijd interessant om te laten uitvoeren. Fouten in elektrische installaties zijn een belangrijke oorzaak van productieverlies en defecte machines. Dankzij een thermografisch onderzoek kunnen we deze problemen tijdig oplossen en een optimale werking garanderen.

Meer info? Klik hier

Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be