Studie & Ontwerp

Studie & ontwerp

De ETI studie- en ontwerpdienst, een troef voor uw project

Onze firma beschikt over een eigen studie- en ontwerpdienst waardoor wij snel en efficiënt kunnen reageren op vragen van onze klanten, die zich voornamelijk in de industriële, openbare of utilitaire sector situeren.

Wij maken graag tijd voor de opmaak van een gepast antwoord onder de vorm van een prijsaanbieding of studie binnen één van onze vakgebieden.

Wij beschikken over de meest recente technieken zoals calculatie-, teken- en ontwerpsoftware om zeer snel en duidelijk beeld te geven aan onze klanten over de omvang, de vereiste budgetten, de implementatietijd, de technische specificaties en een omschrijving van de opvatting van het project.

Een prijsaanbieding aanvragen? Klik hier

Meer dan 40 jaar ervaring in de Elektrotechniek

ETI met in totaal een 40-tal medewerkers, beschikt over een uitgebreid team van ingenieurs die zich elk specialiseren in één van de bedrijfsactiviteiten: algemene elektriciteit, hoogspanning, automatisatie, bordenbouw, datanetwerken, speciale technieken, verlichting, PV-installaties, verwarming, airco, warmtepomptechnieken, ventilatie en sanitair.

“Voor elk project bieden we een totaalservice, inclusief studie en ontwerp”, legt Luc Ost uit. “Klanten maken gretig gebruik van onze kennis om een antwoord te geven op een technologische uitdaging of probleem. Met moderne calculatie-, teken- en ontwerpsoftware werken we de juiste oplossing op maat uit.”

Flexibiliteit bij uitvoering

Bij de realisatie op het terrein staan een correcte uitvoering en  fexibiliteit voorop. “We doen al het mogelijke om aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Ook bij technische defecten of pannes komen we zo snel mogelijk ter plaatse om het euvel te verhelpen.”

Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be