Gebouwenbeheer … reken op ETI!

ETI zorgt voor een allround service inzake gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer is een multidisciplinaire complexe aangelegenheid. Voor installaties met speciale technieken volgen onze ingenieurs en techniekers continu opleidingen en oefensessies om de evolutie op dit vlak te volgen. Door de intense samenwerking met de fabrikant staat er steeds een professioneel team klaar om deze projecten op te volgen en tot een goed resultaat te brengen.

Met ETI hebt U één enkel aanspreekpunt voor het geheel van deze diensten. Dat vereenvoudigt aanzienlijk uw day-to-day operaties en zorgt ervoor dat U zich ten volle en in alle vertrouwen kunt concentreren op uw eigen core business.

Heeft U hierover vragen of hebt u een concreet project? Contacteer ons dan voor meer informatie. Wij overtuigen U graag met onze referenties.

Netwerken voor de toekomst

In onze samenleving gaan mens en techniek hand in hand. De techniek zorgt ervoor dat wij comfortabel en veilig kunnen wonen en werken. Zij verhoogt onze mobiliteit en versnelt onze communicatie.
De ontwikkelingen in de techniek gaan steeds verder en volgen elkaar in een snel tempo op. Alles moet nog intelligenter, sneller, efficiënter en veiliger.

ETI kan voorzien in de behoefte van kleine tot grote netwerken, van ontwerp tot uitvoering en onderhoud zowel voor kopernetwerken als optische varianten.

Deze systemen worden opgeleverd conform de internationale normen en attesten.
Wij zijn gecertificeerd installateur voor MOLEX, SCHNEIDER, 3M, enz… materiaal en kunnen hierdoor systeemgaranties geven tot 30 jaar. Ook andere merken kunnen door ons geïnstalleerd worden.

Contacteer ons Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Datanetwerken

Datanetwerken

Branddetectie

Branddetectie

Branddetectoren hebben als functie uw huis/bedrijf of de oppervlakte waarin ze zijn geplaatst te observeren. En wanneer er brand ontstaat wordt onmiddellijk alarm geslagen, waardoor U levens en goederen kan redden. Wij leveren onze brandbeveiligingsinstallaties zowel aan particulieren als aan handelszaken, bedrijven, openbare gebouwen, scholen, industrie, …

Meer info Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Een gaslek is niet altijd onmiddellijk waarneembaar en meestal merken we het dan ook te laat op. Gas kan brand of een ontploffing veroorzaken als er onder meer voldoende zuurstof aanwezig is, er een ontsteking plaats vindt of er te veel gas aanwezig is.

Gasdetectie behoort dan ook tot onze reeks van preventieve veiligheidsmaatregelen.

Vraag nu je offerte: Telefonisch +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Gasdetectie

Gasdetectie

Inbraakdetectie

Inbraakdetectie

Een veilig gevoel creëren in eigen woonst en werkomgeving dat kan door gebruik te maken van de inbraakdetectie. Er zijn meerdere mogelijkheden om indringers te detecteren: temperatuurdetectoren, trildetectoren en glasbreukmelders. Deze geven reeds een melding als de inbreker nog buiten staat wat de veiligheid verhoogt.

Contacteer ons Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Inbraaksystemen worden u aangeboden onder licentie en verantwoordelijkheid (conform wet van 2 Oktober 2017 private en bijzondere veiligheid) van een derde partij, volgens verdere afspraken.

Een toegangscontrolesysteem kan voor vele toepassingen vereist zijn. Denk maar aan gebouwen waar onderzoek wordt verricht, parkeergelegenheden, bank- en overheidsinstellingen. U wilt met andere woorden vooraf kunnen bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Vaak wordt ook de tijdsduur bijgehouden aan de hand van een tijdsregistratiesysteem.

Meer info Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Camerabewaking

Camerabewaking

Zichtbare camerabewaking werkt heel goed als inbraakpreventie. En als er ooit eens iets zou gebeuren, beschikt u over beelden waarop U de daders kunt herkennen. Dit maakt een snelle opsporing veel eenvoudiger. Het beeldmateriaal kan ook makkelijk verspreid of geprint worden.

 

Vergund voor camerasystemen door FOD Binnenlandse Zaken dd. 26/11/2020 - KBO nr. 0411106091

Vraag nu je offerte aan telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Veiligheid betekent rust. ETI biedt een compleet assortiment toegangscontrolesystemen. U kunt in één oogopslag zien wie aan uw deur staat en wie u toegang verleent aan uw thuis. Onze producten laten verschillende praktische combinaties toe. De kwaliteit van het materiaal gecombineerd met het aparte design levert prestige, exclusiviteit en totale betrouwbaarheid.

Contacteer ons Telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be

Parlofonie

Parlofonie

Videofonie

Videofonie

Videofonie gaat nog een stapje verder dan parlofonie en laat U toe contact op te nemen, nog voor uw bezoeker uw woning, kantoor of bedrijfsterrein betreden. U ziet dadelijk wie er voor de deur staat en wordt nooit meer gestoord door ongewenst bezoek.

Meer info telefonisch  +32 3 235 16 24 of via mail info@etivdv.be