Diensten

Industriële elektriciteit

Hoogspanning en laagspanning voor INDUSTRIËLE ELEKTRICITEIT

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van industriële elektriciteit? Dan is ETI de juiste keuze!

Wij beschikken over uitgebreide ervaring op het gebied van algemene elektriciteit, bordenbouw en verlichting en kunnen daarom de meest uiteenlopende projectaanvragen van onze industriële klanten aan.

Bij ETI kunt u rekenen op een professionele aanpak en een hoogwaardige service die volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften. 

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw industriële elektriciteitsprojecten.

Industriële Elektriciteit installatie ETI vdv

Algemene Industriële Elektriciteit

De core business van ons bedrijf bestaat uit het implementeren van elektrische installaties bij nieuwbouw of renovatie van bedrijfsterreinen van onze klanten, hoofdzakelijk in België, met uitschieters naar het buitenland. 

Onder implementatie verstaan we het opleveren van een
volledige installatie die voldoet aan de vooraf bepaalde specificaties in overleg met de klant.

De installaties van onze klanten kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen, waaronder verlichting, voedingen en machines. Dit omvat:

  • Opslagplaatsen, stapelrekken, koelruimtes
  • Kantoorgebouwen, openbare gebouwen
  • Productiehallen, machine-uitrusting
  • Terreinverlichting
 
 

Bordenbouw

De bouwsteen van de industriële elektriciteit

In de sector van hoogspanning en industriële elektriciteit
is bordenbouw van cruciaal belang. Bij ons kunt u terecht voor borden die volledig aangepast zijn aan de wensen van de klant, met de door hem opgegeven merken. Bovendien beschikken we ook over een studiedienst waardoor wij ook eigen concepten kunnen aanbieden. Dit is een troef die velen naar waarde weten te schatten.

In de loop der jaren heeft ETI een eigen afdeling bordenbouw
opgericht en ontwikkeld, waar allerlei laagspanningsborden ontworpen, gebouwd en getest worden. We zijn in staat om een breed scala aan panelen te produceren, variërend van eenvoudige verdeelkasten met beperkt vermogen tot
zeer complexe besturings- en automatiseringspanelen. Onder onze fabriekslicenties bouwen we schakel- en vermogensapparatuur tot 6000A.

Bij ETI hebben wei de mogelijkheid om algemene laagspanningsborden te bouwen in verschillende vormen, namelijk Vorm 1, 2, 3 en 4, voor alle soorten netwerksystemen. Deze kunnen aangepast worden aan de specifieke wensen
van onze klanten. 

Onze experts in huis maken hiervoor de bijbehorende
kortsluitberekeningen om ervoor te zorgen dat de correcte kortsluitvastheid van materiaal wordt toegepast in functie van de stroombronnen (transformatoren) die
opgesteld staan. Bovendien bieden wij ook on- en offline energiemonitoring aan, deze op maat uitgewerkt voor de
bouwheer.

In onze afdeling bordenbouw worden verschillende types borden ontworpen en uitgevoerd.

  • Algemene laagspanningsborden (Form 1, Form 2, Form 3)
  • Automatisatie- en instrumentatieborden
  • Synoptische panelen
  • Motor control centers
Bedrijfverlichting bij ETI

Verlichting

Onze specialisatie omvat onder meer verlichting, variërend van algemene verlichting tot accentverlichting, buitenverlichting en terreinverlichting. Ons bedrijf beschikt over geavanceerde berekeningsprogramma’s en een schat aan technische informatie om samen met onze klanten op zoek te gaan naar de oplossing die het beste bij hun bedrijf en visie past.

Dankzij de jarenlange ervaring van onze medewerkers op het gebied van verlichting kunnen wij onze klanten bijstaan bij zowel industriële projecten als kantoorgebouwen, sporthallen, terreinen, stapelrekken en winkels. Wij zijn ervan overtuigd dat wij met onze expertise aan verlichtingsoplossingen in staat zijn om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen en te ontdekken
hoe wij u van dienst kunnen zijn.

 

Datanetwerken voor bedrijven van industriêle elektriciteit

Datanetwerken

Netwerken voor de toekomst bij Industriële elektriciteit

In onze samenleving gaan mens en techniek hand in hand. De moderne techniek verhoogt onze mobiliteit, versnelt onze communicatie en zorgt ervoor dat wij comfortabel en veilig kunnen wonen en werken. De ontwikkelingen in de techniek gaan steeds verder en volgen elkaar in een snel tempo op. Alles moet nog intelligenter, sneller, efficiënter en veiliger.

ETI kan voorzien in de behoefte van kleine tot grote netwerken, van ontwerp tot uitvoering en zelfs onderhoud voor zowel kopernetwerken als optische varianten. Deze systemen worden opgeleverd conform de internationale normen en attesten.

Daarnaast is ETI gecertificeerd installateur voor materialen van Molex, Schneider, 3M, enzovoort. Hierdoor kunnen wij systeemgaranties geven tot 30 jaar. Daarnaast kunnen natuurlijk ook andere merken door ons geïnstalleerd worden.