Diensten

Studie en ontwerp

Ons bedrijf heeft een interne afdeling voor studie en ontwerp, waardoor we snel en efficiënt kunnen reageren op verzoeken van klanten in de industriële, openbare en utilitaire sectoren. We zijn toegewijd om de nodige tijd te nemen om op maat gemaakte antwoorden te bieden in de vorm van prijsaanbiedingen of studies binnen onze vakgebieden.

Onze organisatie maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals calculatie-, teken- en ontwerpsoftware. Dit om onze klanten snel en duidelijk inzicht te kunnen geven in de omvang, benodigde budgetten, implementatietijden, technische specificaties en projectopvatting.

Heeft u graag meer informatie over onze studie- en ontwerpdienst? 

Neem dan snel contact met ons op. 

De ETI studie- en ontwerpdienst, een troef voor uw project! 

Flexibiliteit

Bij de uitvoering op locatie leggen we de nadruk op een nauwkeurige implementatie en flexibiliteit. We streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en zetten ons in om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om eventuele technische defecten of storingen te verhelpen. 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en hun projecten succesvol worden afgerond.

Studie en ontwerp elektrische installaties

Meer dan 40 jaar ervaring in Elektrotechiek

Bij ETI werken in totaal ongeveer 40 medewerkers. We beschikken over een divers team van ingenieurs die zich elk specialiseren in één van onze bedrijfsactiviteiten, waaronder algemene elektriciteit, hoogspanning, automatisering, bordenbouw, datanetwerken, speciale technieken, verlichting,
PV-installaties, verwarming, airconditioning, warmtepomptechnologie, ventilatie en sanitair.

“Onze totaalservice omvat studie en ontwerp voor elk project”. Verklaart Luc Ost, bedrijfsleider. 
“Onze klanten zijn zeer tevreden over onze expertise, die hen helpt bij het vinden van oplossingen voor technologische uitdagingen of problemen. We maken gebruik van moderne calculatie-, teken- en ontwerpsoftware om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun eisen voldoen.”

Studie en Ontwerp Elektrische Installaties: Maatwerk voor Uw Behoeften

Bij ETI VDV begrijpen we dat het ontwerp van een elektrische installatie van cruciaal belang is voor het succes van uw project. Onze toegewijde afdeling voor studie en ontwerp staat klaar om maatwerkoplossingen te bieden die voldoen aan uw specifieke behoeften en eisen.

Het Belang van Een Grondige Studie en Ontwerp

Een grondige studie en ontwerp van elektrische installaties is de basis voor een efficiënte, veilige en betrouwbare installatie. Onze deskundige ingenieurs beginnen met een gedetailleerde analyse van uw project, waarbij ze rekening houden met alle relevante factoren, zoals de aard van uw bedrijf, de omvang van het project, de geldende normen en voorschriften, en uw budgettaire vereisten.

Maatwerkoplossingen voor Uw Project

Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom geloven wij sterk in maatwerkoplossingen. Ons team van ervaren ingenieurs werkt nauw met u samen om een elektrisch ontwerp te creëren dat perfect aansluit op uw behoeften. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, een renovatie of een uitbreiding, we zorgen ervoor dat het ontwerp efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid garandeert.

Focus op Efficiëntie en Duurzaamheid

Bij het ontwerpen van elektrische installaties streven we naar maximale efficiëntie en duurzaamheid. We integreren moderne technologieën en duurzame oplossingen om energieverbruik te optimaliseren en uw operationele kosten te verlagen. Of het nu gaat om verlichtingssystemen, elektrische distributie, beveiligingssystemen of domotica, ons ontwerp richt zich op het maximaliseren van de prestaties terwijl het milieu wordt gerespecteerd.

Innovatie en Vooruitgang

Als voorloper in onze sector omarmen we voortdurend innovatie en vooruitgang. Onze ingenieurs blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends in de industrie, zodat we onze klanten altijd de meest geavanceerde en efficiënte oplossingen kunnen bieden.