Diensten

Gebouwenbeheer

ETi verzorgt een complete service inzake gebouwenbeheer

Gebouwenbeheer is een multidisciplinaire complexe aangelegenheid. Voor installaties met speciale technieken volgen onze ingenieurs en techniekers continu opleidingen en oefensessies om de evolutie op dit vlak te volgen. Door de intense samenwerking met de fabrikant staat er steeds een professioneel team klaar om deze projecten op te volgen en tot een goed resultaat te brengen.

In samenwerking met ETI heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw diensten in gebouwenbeheer. Dit vereenvoudigt uw dagelijkse werkzaamheden aanzienlijk en stelt u in staat om u volledig en met vertrouwen te richten op uw kernactiviteiten.

Heeft u hierover vragen of heeft u een concreet project? Contacteer ons dan voor meer informatie. Wij overtuigen U graag met onze referenties

Gebouwenbeheer Branddetectie

Branddetectoren zijn ontworpen om uw huis, bedrijf of de omgeving waarin ze zijn geïnstalleerd te bewaken. Zodra er brand ontstaat, zal er onmiddellijk een alarm afgaan om u te waarschuwen en om levens en uw eigendommen te beschermen. Wij bieden brandbeveiligingssystemen aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals handelszaken, bedrijven, openbare gebouwen, scholen en industrieën.

 

Gebouwenbeheer - Brandetectie en gasdetectie
Gebouwenbeheer en Gasdetectie

Gebouwenbeheer Gasdetectie

Een gaslek is vaak niet onmiddellijk waarneembaar, waardoor we er vaak te laat achter komen. Gas kan brand of een explosie veroorzaken als er voldoende zuurstof aanwezig is, er een ontsteking plaatsvindt of er te veel gas is.

Daarom bieden wij gasdetectie als onderdeel van onze preventieve veiligheidsmaatregelen aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat mogelijke gaslekken tijdig worden opgemerkt en erger voorkomen kan worden. 

 

Gebouwenbeheer Inbraakdetectie

Het creëren van een veilig gevoel in de eigen woon- en werkomgeving kan worden bereikt door middel van inbraakdetectie. Er bestaan meerdere mogelijkheden om indringers te detecteren,  waaronder temperatuurdetectoren, trildetectoren en glasbreukmelders. Deze detectoren signaleren de aanwezigheid van inbrekers al in een vroeg stadium, nog voordat zij zich toegang hebben verschaft tot de beveiligde locatie. Hierdoor wordt de veiligheid verhoogd en kan er meer gemoedsrust worden gecreëerd.

Onze inbraaksystemen worden u aangeboden onder licentie en verantwoordelijkheid (conform wet van 2 Oktober 2017 private en bijzondere veiligheid) van een derde partij, volgens verdere afspraken.

Gebouwenbeheer en Inbraakdetectie
Elektronisch toegangscontrolesysteem met badgelezer voor veilige toegang tot gebouwen

Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem kan voor vele toepassingen vereist zijn. Denk maar aan gebouwen waar onderzoek wordt verricht, parkeergelegenheden, bank- en overheidsinstellingen, fabrieken enzovoort. 

U wilt met andere woorden vooraf kunnen bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Vaak wordt ook de tijdsduur bijgehouden aan de hand van een tijdsregistratiesysteem.

Camerabewaking

Zichtbare camerabewaking is een krachtig middel voor inbraakpreventie. Het feit dat er camera’s aanwezig zijn, werkt vaak al afschrikwekkend voor potentiële indringers. Als er dan toch een poging tot inbraak wordt gedaan, zorgen de camera’s voor beelden die kunnen worden gebruikt om de daders te identificeren. Daarnaast bieden camerabeelden ook vaak waardevolle informatie voor verzekeraars en rechtszaken. 

Bovendien is het met moderne camera’s en technologie mogelijk om de beelden live te bekijken en te volgen via uw smartphone of computer, waar u ook bent. Dit geeft een extra gevoel van controle en veiligheid, zelfs als u niet thuis of op kantoor bent.

Kortom, zichtbare camerabewaking is een betrouwbare en effectieve manier om uw eigendommen te beschermen en te beveiligen.

Vergund voor camerasystemen door FOD Binnenlandse Zaken dd. 26/11/2020 – KBO nr. 0411106091

Bewakingscamera met nachtzicht voor 24/7 surveillance van uw eigendommen

Videofonie

Met videofonie haalt u een extra beveiligingslaag in huis. U krijgt niet alleen een auditief signaal bij aanbellen, maar u kunt ook visueel controleren wie er aan uw deur staat voordat u besluit te openen. 

Videofonie biedt een veiligheidsvoordeel voor zowel particulieren als bedrijven en is een must-have in een tijd waarin beveiliging en veiligheid prioriteit hebben.

 

Parlofonie

Parlofonie is een onmisbaar onderdeel van moderne
beveiliging en biedt een betaalbare en praktische manier om uw huis of bedrijf te beschermen. Met een parlofoon kunt u gemakkelijk communiceren met bezoekers, zonder de deur te hoeven openen. Dit zorgt voor meer veiligheid en controle over wie er binnenkomt. 

Daarnaast zijn parlofoons gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze een ideale oplossing zijn voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare beveiligingsoplossing.