Diensten

Hoogspanning

Waarom hoogspanning?

Een aanzienlijk aantal klanten verbruikt een te groot
vermogen elektriciteit (hoogspanning) waardoor ze niet meer op het reguliere stroomnet kunnen worden aangesloten. Daarom worden ze gevoed met hogere spanningen, die ze zelf moeten transformeren naar een bruikbare laagspanning. Om deze klanten aan te sluiten op het hoogspanningsnet, wordt er vaak een hoogspanningscabine bij de klant geplaatst. Dit gebeurt in overleg met de energieleverancier.

Bij ETI hebben we sinds enkele jaren een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf die zich specifiek richt op de installatie, het onderhoud en de wettelijke voorschriften met betrekking tot hoogspanning.

Dit betekent dat we zelf hoogspanningscabines samenstellen en deze volledig installeren op de locatie van de klant, in overeenstemming met de bepalingen van het AREI en de normen van de lokale stroomleverancier.

Studie en ontwerp van hoogspanning ETI VDV

De expertise van een grote speler in hoogspanning

Ons team van ingenieurs is gespecialiseerd in hoogspanning en heeft een ruime kennis van de bijhorende technologie. Door deze expertise te combineren met onze andere bedrijfstakken, kunnen we onze klanten een geïntegreerd totaalpakket bieden.

Bij ETI bieden we geen standaard projecten aan, maar leveren we oplossingen op maat van de klant. Onze diepgaande technische kennis en ervaring zijn de troeven van ons bedrijf. Daarnaast wordt onze persoonlijke aanpak zeer gewaardeerd door onze klanten.

Als betrouwbare speler in de hoogspanningssector hebben we talloze tevreden klanten die als referenties kunnen dienen.

Aarzel zeker niet om eens een kijkje te nemen naar eerdere realisaties

Reiniging hoogspanningscabine

Hoogspanningscabines vormen een essentieel onderdeel van energie-infrastructuur, maar hun optimale werking vereist regelmatig onderhoud en reiniging. Bij ETI begrijpen we het belang van een grondige reiniging van hoogspanningscabines om de veiligheid en betrouwbaarheid van uw elektrische installaties te waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze professionele reinigingsdiensten voor hoogspanningscabines en hoe we uw elektrische infrastructuur kunnen optimaliseren voor maximale prestaties en veiligheid. Druk dan op onderstaande knop.

Inspectie hoogspanningsapparatuur

Professionele Installatie van Hoogspanning door ETI VDV

Bij ETI VDV staan we bekend om onze deskundige diensten op het gebied van hoogspanning, waaronder professionele installatie van hoogspanningssystemen. Wij begrijpen dat het installeren van hoogspanningsapparatuur een cruciale stap is die uiterste zorg en expertise vereist. Daarom bieden wij op maat gemaakte installatieoplossingen die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en prestatievereisten.

Ons team van ervaren technici beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om hoogspanningssystemen efficiënt en veilig te installeren, of het nu gaat om distributienetwerken, transformatorstations, of industriële hoogspanningsinstallaties. Wij zorgen ervoor dat elke installatie voldoet aan de geldende regelgeving en normen om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Van het voorbereidende ontwerp tot de uiteindelijke installatie en inbedrijfstelling, ETI VDV begeleidt u door het gehele proces. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat de installatie volledig voldoet aan hun behoeften en verwachtingen, met een focus op efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

Kies voor ETI VDV voor een professionele installatie van hoogspanningssystemen die uw bedrijf de gemoedsrust geeft dat uw elektrische infrastructuur in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.