Diensten

Hoogspanning

Waarom hoogspanning?

Een aanzienlijk aantal klanten verbruikt een te groot
vermogen elektriciteit waardoor ze niet meer op het reguliere stroomnet kunnen worden aangesloten. Daarom worden ze gevoed met hogere spanningen, die ze zelf moeten transformeren naar een bruikbare laagspanning. Om deze klanten aan te sluiten op het hoogspanningsnet, wordt er vaak een hoogspanningscabine bij de klant geplaatst. Dit gebeurt in overleg met de energieleverancier.

Bij ETI hebben we sinds enkele jaren een nieuwe afdeling binnen ons bedrijf die zich specifiek richt op de installatie, het onderhoud en de wettelijke voorschriften met betrekking tot hoogspanning.

Dit betekent dat we zelf hoogspanningscabines samenstellen en deze volledig installeren op de locatie van de klant, in overeenstemming met de bepalingen van het AREI en de normen van de lokale stroomleverancier.

Studie & Onderhoud ETI VDV

De expertise van een grote speler

Ons team van ingenieurs is gespecialiseerd in hoogspanning en heeft een ruime kennis van de bijhorende technologie. Door deze expertise te combineren met onze andere bedrijfstakken, kunnen we onze klanten een geïntegreerd totaalpakket bieden.

Bij ETI bieden we geen standaard projecten aan, maar leveren we oplossingen op maat van de klant. Onze diepgaande technische kennis en ervaring zijn de troeven van ons bedrijf. Daarnaast wordt onze persoonlijke aanpak zeer gewaardeerd door onze klanten.

Als betrouwbare speler in de hoogspanningssector hebben we talloze tevreden klanten die als referenties kunnen dienen.

Aarzel zeker niet om eens een kijkje te nemen naar eerdere realisaties

Reiniging hoogspanningscabine

Daarnaast zijn we bij ETI ook gespecialiseerd in het reinigen van hoogspanningscabines. 

Heeft u graag meer informatie over deze onze reiniging service? Druk dan op onderstaande knop. 

Service wagen ETI