Diensten

Laadpalen

Transitie naar elektrisch rijden met laadpalen

De transitie naar elektrisch rijden is nu echt van start gegaan. Bij ETI kunt u rekenen op onze deskundige specialisten en onze vertrouwde service en kwaliteit om deze overgang naar laadpalen ook bij u te realiseren.

Het installeren van laadpalen biedt niet alleen ecologische voordelen, maar levert ook tal van economische voordelen op, waaronder:

  • Fiscale voordelen
  • Een nieuwe inkomstenbron wanneer u uw laadpalen beschikbaar stelt voor openbaar gebruik

Als onderdeel van de Building Technology-groep is ETI de aangewezen partner om u te begeleiden bij deze verandering. Wij bieden niet alleen expertise op het gebied van laadpalen, maar ook op alle andere gebouwtechnieken.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Een slim en elegant laadstation voor thuis en op het werk.

Flexibel beheersysteem 

Ons systeem kan worden gebruikt met een eigen beheersysteem of geïntegreerd worden met ieder OCPP-conform backoffice-systeem voor het registreren van energieverbruik, transactiegeschiedenis en het bieden van toegang op afstand voor diagnose en upgrade.

Multifunctioneel scherm 

Onze oplaadpalen zijn voorzien van een groot en uniek full-colour scherm van 7 inch, dat de gebruiker begeleid tijdens het oplaadproces. Het scherm biedt tevens de mogelijkheid om uw merknaam op de oplaadpaal te tonen.

Vraag hier snel uw offerte aan! 

Easily charged

Geavanceerde slimme functies

De laadpaal ondersteunt meerdere gebruikersprofielen, prijs
hiërarchieën en financiële transacties. Bovendien kan deze communiceren en samenwerken met andere slimme technologieën.

Betrouwbare kwaliteit

Onze producten zijn ontworpen om duurzaam, veilig en
betrouwbaar te zijn. Ze zijn vervaardigd in Nederland en gemaakt van hoogwaardige componenten. Elk model wordt zorgvuldig getest en onafhankelijk gecertificeerd. Daarnaast wordt elke laadpaal aangeboden met garantie en een
operationeel dienstenpakket met service level agreement.  

Slim oplaadnetwerk

Onze oplaadnetwerken kunnen bestaan uit 100 oplaadpunten met enkele laadcontacten of 50 oplaadpunten met dubbele laadcontacten op één locatie. Het netwerk verdeelt de beschikbare laadcapaciteit continu over alle
voertuigen, zodat de oplaadsnelheden gemaximaliseerd worden. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om laadprioriteiten op maat in te stellen.

Ontworpen voor integratie

Onze oplaadstations zijn ontworpen om laadsnelheden te
optimaliseren en energiegebruik te minimaliseren terwijl de netwerkcapaciteit gewaarborgd blijft. Hierdoor zijn onze oplaadstations ideaal voor integratie met zelf opgewekte hernieuwbare energie, energieopslag en flexibele energietarieven.