Hoogspanning, de expertise van ETI

Hoogspanning

Waarom hoogspanning?

Een aanzienlijk deel van onze klanten neemt een te groot vermogen uit het net op om nog aangesloten te worden met een gewone aansluiting. Zij worden daarom gevoed op een hogere spanning, die ze zelf dienen te transformeren naar een bruikbare laagspanning.
Om aangesloten te worden op het hoogspanningsnet wordt in vele gevallen bij de klant een hoogspanningscabine voorzien. Dit gebeurt in overleg met de energieleverancier.
Voor deze klanten hebben wij sinds een paar jaar een nieuwe tak binnen ons bedrijf die zich toespitst op installatie, onderhoud en de verdere wettelijke bepalingen aangaande hoogspanning.
Dit wil zeggen dat wij zelf hoogspanningscabines samenstellen en deze volledig installeren op de site van de klanten en dit volgens de bepalingen van het AREI en de normen van de stroomleverancier ter plaatse.

Reiniging hoogspanningscabine & meer info

Wenst u meer info over hoogspanning of de reiniging van hoogspanningscabines? Klik dan op een van de onderstaande links.

Informatie over onderhoud en reiniging

Meer informatie over hoogspanning

De expertise van een grote speler

U kan terugvallen op een team van ingenieurs dat gespecialiseerd is in hoogspanning en de daarmee verbonden technologie. In combinatie met de andere takken waarbinnen ons bedrijf actief is, kunnen we daardoor aan de klant een geïntegreerd totaalpakket bieden.
ETI V. Vandenven levert geen projecten af maar leveren geïntegreerde oplossingen af geschoeid op maat en op de noden van onze klant. Deze gepersonaliseerde service wordt door onze klanten hoog in waarde geschat. In combinatie met onze diepgaande technische kennis en ervaring vormen zij de troeven van ons bedrijf.

Referenties & Contact

Hoogspanning Elektriciteit

Hoogspanning Elektriciteit

Als actieve speler in de hoogspanningssector kunnen er talloze referenties van tevreden klanten voorgelegd worden. Aarzel zeker niet om een kijkje te nemen via de onderstaande link!

Bekijk onze referenties

Bent U reeds overtuigd van onze aanpak of wil u graag nog meer informatie? Klik dan op de link hieronder en wij beantwoorden met veel plezier uw vragen!

Neem contact met ons op