Bolckmans

Bolckmans

Olen

Voor onze klant Bolckmans namen we in Olen de complete elektrotechnische installatie voor onze rekening. Dit project omvat het gelijkvloers met 2 verdeelborden en verder volledig ingericht met kabelgoten, verlichting, stopcontacten (24V en 48V) en data.

Op de eerste verdieping werd een verdeelbord geplaatst dat zowel voor de eerste verdieping als de tweede verdieping instaat. Alle kabelgoten, verlichtingsarmaturen in de klimaatplafonds, data en stopcontacten werden door ons voorzien in de meetingrooms, cafetaria, datalokaal en in het landschapskantoor op de tweede verdieping.

Zowel op de eerste als op de tweede verdieping wordt het systeem volledig via knx gestuurd, dit voor de verlichting en screens. Er zijn aparte kleine schermen aanwezig in elk lokaal en 2 grote schermen op elk verdieping waarmee alles kan bediend worden.

Dit project volgt 10 jaar na de oplevering van een eerdere fase op dezelfde site en voor dezelfde bouwheer. Het beste bewijs van de kwaliteit en de service die we bij ETI samen met onze collega’s van Building Technology afleveren.

Elektrotechische installatie voor Bolckmans in Olen.