Van Moer Academy

Van Moer Academy

Zwijndrecht

ETI zorgde voor de complete elektrotechnische totaaloplossing bij de renovatie van het gebouw van Van Moer Academy, de opleidingsafdeling van Van Moer Logistics.

ETI was verantwoordelijk voor de laagspanning, databekabeling, slimme verlichting, branddetectie, toegangscontrole, domotica en meer. De HVAC-installaties en loodgieterij werden verzorgd door CLIMA & PARTNERS.

Door samen te werken hebben ETI en CLIMA & PARTNERS ervoor gezorgd dat het gebouw voorzien is van de nieuwste technologieën en hoogwaardige systemen, waardoor Van Moer Academy zich kan richten op levenslang leren.

Het project is een fantastisch voorbeeld van de kracht van technologie en het belang ervan voor de groei en ontwikkeling van bedrijven en organisaties.

De detailfoto onderaan van de bordenbouw bij Van Moer toont een complex systeem van elektrische bedradingen en schakelapparatuur die worden gebruikt om elektrische stroom te reguleren en te verdelen in een industriële omgeving.

Het ontwerp en design van de bordenbouw bij ETI is belangrijk voor de veiligheid en betrouwbaarheid. Vandaar is het ook van essentieel belang dat dit op een professionele en zorgvuldige manier wordt uitgevoerd.

 

Binnenruimte Van Moer Academy