Diensten

Studie en ontwerp

Ons bedrijf heeft een interne afdeling voor studie en ontwerp, waardoor we snel en efficiënt kunnen reageren op verzoeken van klanten in de industriële, openbare en utilitaire sectoren. We zijn toegewijd om de nodige tijd te nemen om op maat gemaakte antwoorden te bieden in de vorm van prijsaanbiedingen of studies binnen onze vakgebieden.

Onze organisatie maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals calculatie-, teken- en ontwerpsoftware. Dit om onze klanten snel en duidelijk inzicht te kunnen geven in de omvang, benodigde budgetten, implementatietijden, technische specificaties en projectopvatting.

Heeft u graag meer informatie over onze studie- en ontwerpdienst? 

Neem dan snel contact met ons op. 

De ETI studie- en ontwerpdienst, een troef voor uw project! 

Flexibiliteit

Bij de uitvoering op locatie leggen we de nadruk op een nauwkeurige implementatie en flexibiliteit. We streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en zetten ons in om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om eventuele technische defecten of storingen te verhelpen. 

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en hun projecten succesvol worden afgerond.

Logo ETI VDV

Meer dan 40 jaar ervaring in Elektrotechiek

Bij ETI werken in totaal ongeveer 40 medewerkers. We beschikken over een divers team van ingenieurs die zich elk specialiseren in één van onze bedrijfsactiviteiten, waaronder algemene elektriciteit, hoogspanning, automatisering, bordenbouw, datanetwerken, speciale technieken, verlichting,
PV-installaties, verwarming, airconditioning, warmtepomptechnologie, ventilatie en sanitair.

“Onze totaalservice omvat studie en ontwerp voor elk project”. Verklaart Luc Ost, bedrijfsleider. 
“Onze klanten zijn zeer tevreden over onze expertise, die hen helpt bij het vinden van oplossingen voor technologische uitdagingen of problemen. We maken gebruik van moderne calculatie-, teken- en ontwerpsoftware om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun eisen voldoen.”